رئیس هیئت مدیره انجمن بتن آماده مازندران گفت: مازندران از حیث تعداد واحدهای تولیدی بتن آماده رتبه دوم کشور را در اختیار دارد.
عباس رویان در نشست هماندیشی بررسی و ساماندهی بتن آماده،معادن شن و ماسه استان به تشکیل کمیتههای آموزش و فنی اجرایی اشاره کرد. وی گفت: به منظور انجام فعالیتهای مشترک بین این انجمن با سازمان نظام مهندسی و اداره استاندارد کمیتههای آموزش و فنی اجرایی تشکیل شد.
رئیس هیئت مدیره انجمن بتن آماده مازندران به واحدهای تولیدی بتن آماده در سطح استان اشاره کرد و بیان داشت: مازندران از نظر تعداد واحدهای تولیدی بتن آماده رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده که نظارت مستقیم به واحدهای تولیدی به صورت «رندم» انجام میگیرد. این مسئول افزود: 80 درصد واحدهای تولیدی بتن آماده و 100 درصد واحدهای عضو انجمن دارای نشان استاندارد هستند.
رئیس انجمن صنفی بتن آماده مازندران به ضرورت اجرای تصویبنامه هیئت وزیران اشاره کرد و اذعان داشت: با توجه به اینکه مازندران روی گسل زلزله واقع شده و خسارات ناشی از این پدیده همواره تهدیدی برای مردم این استان است باید اراده و عزم جمعی در اجرای مصوبه هیئت وزیران درباره تولید و بهکارگیری مصالح ساختمانی استاندارد را در دستور کار قرار دهیم.
معاون امور مسکن اداره راه و شهرسازی مازندران نیز در این نشست ارتقای کیفی صنعت ساختمان را دغدغه سازمانها و نهادهای مسئول عنوان کرد و اظهار داشت: در ارتقا کیفی ساختوساز بهکارگیری مصالح ساختمانی استاندارد از شاخصههای اصلی است.
سید محمد محمدی افزود: در پروژههای بخش دولتی نظارتهای مستمری در بهکارگیری مصالح ساختمانی استاندارد صورت میگیرد و مشکلی در این بخشها وجود ندارد. وی، عمده مسائل موجود را در حوزه پروژههای بخش خصوصی دانست و گفت: باید نظارتها در این حوزه افزایش یابد.
معاون امور مسکن اداره راه و شهرسازی مازندران به ماده 33 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان درباره استفاده از مصالح ساختمانی مناسب مطابق مشخصات فنی پروژه اشاره و بیان کرد: با ارتقا آگهیهای عمومی در استفاده از مصالح استاندارد باید ضرورت بهکارگیری آن در جامعه نهادینه شده و شرح وظایف هر یک از سازمانها و نهادهای مسئول مشخص شود.