عبدالعزیز جمعه زاده اظهار داشت: یکی از معضلاتی که همواره اکثر شهر ها با آن مواجه هستند موضوع تهیه قیر است و افزایش شدید قیمت قیر در یکی دو سال اخیر و هزینه های حمل آن مزید بر علت شده و با توجه به مشکلات حاد اقتصادی شهرداری متاسفانه در برخی از موارد حتی عملیات آسفالت معابر متوقف شده است.
وی ادامه داد: با توجه به قرار گرفتن دو کارخانه سیمان خاش و زابل و بعد مسافتی کم این دو کارخانه با زاهدان استفاده از بتن غلتکی از لحاظ تامین مواد اولیه و قیمت آن و همچنین هزینه حمل از مبداء تا مقصد بسیار مقرون به صرفه تر از آسفالت خواهد بود.
وی افزود: با بررسی های به عمل آمده و طبق تحقیقات صورت گرفته از اماکن و شهر هایی که از این محصول بجای آسفالت استفاده نموده اند تصمیم گرفتیم که طرح استفاده از بتن غلتکی بجای آسفالت را در چند نقطه از شهر زاهدان بصورت پایلوت اجرا کنیم تا در صورت مثبت بودن نتایج آن، در سایر مناطق شهر نیز این طرح اجرا شود.
جمعهزاده ضمن برشماری مزایای استفاده از این محصول گفت: علاوه بر هزینه ی بسیار پایین بتن غلتکی نسبت به قیر، موضوع استحکام این محصول در برابر سرما، گرما، آب و سایر مواد شیمیایی موجود در فاضلاب ها مورد توجه قرار دارد بطوری که عمر استفاده از آن بین 20 تا 25 سال برآورد شده است.
وی بیان داشت: یکی از مشکلات استفاد از این محصول کنده کاری های بعد از استفاده از آن مثل کنده کاری های ناشی از ساماندهی و رفع نقص تاسیسات آب و برق است لذا باید ترتیبی اتخاذ تا بعد از پوشاندن سطح معابر با بتن غلتکی نیاز به کنده کاری مجدد به حداقل برسد.